Sandor Augustijn nieuwe trainer zondag 1

Sandor Augustijn is aankomend seizoen de nieuwe trainer van de zondag 1 van Sporting Almere. Eerder dit seizoen schoof Sandor nog door als hoofdtrainer van de zaterdag 2e klasser FC Almere en tekende hij een contract voor het aankomend seizoen. Na korte overweging vond de hij echter dat hij niet de juiste man zou zijn om de FC ook volgend seizoen aan te sturen, waarop in goed overleg is besloten om niet met elkaar verder te gaan. Sandor kiest me deze beslissing ook voor een terugkeer in de zondag competitie, een dag die hem om persoonlijke redenen ook beter ligt. Sporting Almere is vanzelfsprekend erg blij met Sandor die een behoorlijke staat van dienst heeft in het Almeerse voetbal en bovendien een bijzonder bekwame oefenmeester is. De club heeft het de afgelopen twee seizoenen erg lastig in de 4e klasse, maar onder zijn aansturing is de verwachting dat het 1e elftal serieus verder kan gaan bouwen aan haar toekomst. Sandor volgt met zijn komst Mark Steur op die al eerder dit seizoen aangaf te zullen vertrekken naar SV Diemen. Beiden trainers maken het lopend seizoen af en zullen na de zomervakantie starten in hun nieuwe rol en wij wensen ze daarbij langs deze weg enorm veel succes.